Blog en Vlog

Johanna Dekker,
Nationale Nederlanden

"Ik vind het belangrijk dat we als bedrijven van elkaar leren en elkaar helpen. Het is in ons aller belang dat mensen vitaal en gezond zijn. "

vrijdag 15 mei 2020


donderdag 2 april 2020


donderdag 20 februari 2020


donderdag 9 januari 2020

Ook de eerste maand van het jaar staan wij weer klaar met een nieuwe nieuwsbrief. Hierin is te vinden en recept, tips om calorieën te verbranden en een interview met Petra Lemckert.


vrijdag 10 augustus 2018

Kunnen bedrijven niet meer kromme komkommers, beschadigde paprika’s en gedeukte tomaatjes aanbieden? Bij de lunch bijvoorbeeld, of als snackgroente bij een vergadering. Zo zorgen we samen voor vitale werknemers!


dinsdag 7 augustus 2018

Als het dan eindelijk vakantie is hoor ik vaak zeggen dat er echt even moet worden bijgetankt. De brandstof is echt op.


vrijdag 22 juni 2018

Deze week begint de zomer. Joepie. We zijn vitaler als de zon schijnt. Ik probeer deze tijd ook echt uit te buiten. Even van de werkplek af, de zon in, het licht opzoeken.


dinsdag 12 juni 2018

Circa 25% van werkend Nederland is bevlogen terwijl bevlogen medewerkers productiever en winstgevender zijn, ze maken minder fouten en hebben minder ziekteverzuim. Er is dus heel wat winst te behalen.


woensdag 25 april 2018

Ik schrik iedere keer weer als ik berichten lees dat kinderen nog minder zijn gaan buitenspelen. Wij moesten en konden veel buiten spelen. Stoepranden, voetballen, rolschaatsen, knikkeren, bordje-tik. Misschien moeten we onze (klein-)kinderen daarom wat meer ruimte geven.


woensdag 25 april 2018

Kom je ook een super lekker ontbijtje eten tijdens een inspirerende ochtend voor meer vitaliteit op de werkvloer?


Pagina 1 van 5  > >>

Vitaliteits-ontbijten

Door het jaar heen organiseren we energieke netwerkbijeenkomsten in de vorm van Vitaliteitsontbijten. Inspiratie, kennis en netwerken.

Lees verder »

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Met de nieuwsbrief van het Fitste Bedrijf van Den Haag wordt u op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en acties op het gebied van vitaliteit voor bedrijven en organisaties.

Meld u aan »

Buro SAM
Gemeente Den Haag

Het Fitste Bedrijf van Den Haag is een activiteit van vitaliteitsburo SAM in samenwerking met gemeente Den Haag.