Blog en Vlog

Johanna Dekker,
Nationale Nederlanden

"Ik vind het belangrijk dat we als bedrijven van elkaar leren en elkaar helpen. Het is in ons aller belang dat mensen vitaal en gezond zijn. "

vrijdag 22 juni 2018

Deze week begint de zomer. Joepie. We zijn vitaler als de zon schijnt. Ik probeer deze tijd ook echt uit te buiten. Even van de werkplek af, de zon in, het licht opzoeken.


dinsdag 12 juni 2018

Circa 25% van werkend Nederland is bevlogen terwijl bevlogen medewerkers productiever en winstgevender zijn, ze maken minder fouten en hebben minder ziekteverzuim. Er is dus heel wat winst te behalen.


woensdag 25 april 2018

Ik schrik iedere keer weer als ik berichten lees dat kinderen nog minder zijn gaan buitenspelen. Wij moesten en konden veel buiten spelen. Stoepranden, voetballen, rolschaatsen, knikkeren, bordje-tik. Misschien moeten we onze (klein-)kinderen daarom wat meer ruimte geven.


woensdag 25 april 2018

Kom je ook een super lekker ontbijtje eten tijdens een inspirerende ochtend voor meer vitaliteit op de werkvloer?


maandag 16 april 2018

De harde kant van organisaties wordt gezien als de vormvaste kant. Protocollen, cijfers, structuren, werkprocessen, tijdregistraties. De zachte kant daarentegen, de kant in de organisatie die gaat over cultuur, gedrag en mensen, heet flexibel en veranderbaar te zijn.De harde kant van organisaties wordt gezien als de vormvaste kant. Protocollen, cijfers, structuren, werkprocessen, tijdregistraties. De zachte kant daarentegen, de kant in de organisatie die gaat over cultuur, gedrag en mensen, heet flexibel en veranderbaar te zijn. Maar klopt die naamgeving wel? Is hard niet zacht en is zacht niet hard?


dinsdag 20 maart 2018

Vandaag, 20 maart, is het de Internationale Dag van het Geluk. Wat geeft jou werkgeluk?


donderdag 1 maart 2018

Het nieuwe jaar begon vol frisse plannen. Het hardlopen ging de laatste tijd lekker, ik deed bijna alles in de stad op de fiets, het snoepen kon ik laten en dat ene biertje minder was ook geen probleem. Tot ik die ene ochtend wakker werd met stekels in mijn keel, watten in mijn hoofd en de hoest in mijn longen. Griep. Verkouden.


maandag 19 februari 2018

Nog even en het is voorjaar. De vitaliteit hangt in de lucht!


woensdag 31 januari 2018

In Scandinavië lopen ze flink voorop met innovatieve maatregelen voor duurzame inzetbaarheid en gezonde werkvloer. Er zijn bedrijven die je vakantie geven in ruil voor de uren die je sport. Werknemers mogen 20% van hun sporturen omzetten in vakantie-uren. Een uurtje hardlopen betekent dus twaalf minuten vakantie.


vrijdag 5 januari 2018

De goede voornemens hangen op het prikbord in de gang en die gaan over fit worden, sporten, actief bezig zijn en niet over oliebollen eten.


Pagina 1 van 4  > >>

Vitaliteits-ontbijten

Door het jaar heen organiseren we energieke netwerkbijeenkomsten in de vorm van Vitaliteitsontbijten. Inspiratie, kennis en netwerken.

Lees verder »

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Met de nieuwsbrief van het Fitste Bedrijf van Den Haag wordt u op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en acties op het gebied van vitaliteit voor bedrijven en organisaties.

Meld u aan »

Buro SAM
Gemeente Den Haag

Het Fitste Bedrijf van Den Haag is een activiteit van Buro SAM in samenwerking met gemeente Den Haag.