FBDH Games

Johanna Dekker,
Nationale Nederlanden

"Ik vind het belangrijk dat we als bedrijven van elkaar leren en elkaar helpen. Het is in ons aller belang dat mensen vitaal en gezond zijn. "

Informatie FBDH Games 2018 
Spelregels FBDH Games 2018
Inschrijflink

Fitste Bedrijf van Den Haag 2018

Durf jij op 7 juni 2018 de strijd aan te gaan voor de titel ‘Fitste bedrijf 2018’. FBDH organiseert dit jaar de tweede FBDH-Games. Vorig jaar was een groot succes waarbij Nationale Nederlanden er met de beker vandoor ging. In tegenstelling tot vorig jaar zal er niet alleen beachvolleybal worden gespeeld, maar ook voetbal, basketbal en jeu de boules. Met onder meer een special guest, barbecue en een afsluitende netwerkborrel belooft het een energieke en inspirerende avond te worden. 

Tijdens de tweede editie van de FBDH-games vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen en in beweging kan komen. Dit doen wij door verschillende sporten aan te bieden. Door de vermeerdering van het aantal sporten kunnen bedrijven deelnemen met team van maar liefst 20 personen! 

Het gaat niet om winnen maar om plezier. Dit is de belangrijkste reden om mee te doen. Daarnaast wordt er gestreden om de titel Fitste Bedriif van Den Haag 2018. Ben jij enthousiast en wil je jouw team aanmelden of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@fitstebedrijfdenhaag.nl

Goed te weten…
> Locatie Sportcampus Zuiderpark
> 7 juni 2018
> 16.30 - 20.30 uur
> Vier sporten
> We komen langs om medewerkers te enthousiasmeren
> En we gaan helpen met voorbereidingen
> Investering € 250,00

Vind je het sporten met jouw team helemaal te gek, dan hebben we nog een uitdaging die een stapje verder gaat. Je kunt namelijk meedoen met de European Company Sports Games in 2019 (Salzburg). Een fantastisch sportevenement voor jou en je collega’s. 

Ben jij benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Bekijk dan de aftermovie!

VLOGS
Vlog 1: Teamplayers dagen je uit tijdens de voorbereidingen...
Vlog 2: Aankondiging FBDH Games 2018

Vitaliteits-ontbijten

Door het jaar heen organiseren we energieke netwerkbijeenkomsten in de vorm van Vitaliteitsontbijten. Inspiratie, kennis en netwerken.

Lees verder »

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Met de nieuwsbrief van het Fitste Bedrijf van Den Haag wordt u op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en acties op het gebied van vitaliteit voor bedrijven en organisaties.

Meld u aan »

Buro SAM
Gemeente Den Haag

Het Fitste Bedrijf van Den Haag is een activiteit van Buro SAM in samenwerking met gemeente Den Haag.