Netwerk

Edouard van Arem,
ex - MKB Den Haag

"Als oud-bestuurslid van MKB Den Haag met de portefeuille duurzaamheid weet ik dat MKB Den Haag ook staat voor een gezond ondernemersklimaat. In alle opzichten. Of het nu gaat om gezonde wet- en regelgeving of om gezonde bedrijven met vitale medewerkers. Daarom ondersteunde MKB Den Haag de activiteiten van FBDH. Omdat dat een van de manieren was en is om ons allemaal fris en fit te houden!"

Waarom een netwerk?
FBDH was ooit opgezet als een initiatief om mensen binnen organisaties actief aan het bewegen te krijgen. De organisatie die meedeed aan de wedstrijd en won, zou dan het Fitste Bedrijf van Den Haag zijn. Op tal van activiteiten, van hardloopwedstrijden tot workshops en van congressen tot vitaliteitsontbijten, kwamen de vitale werkgevers en werknemers elkaar tegen. Zo ontstond heel spontaan een netwerk van mensen die samen iets deelden: vitaliteit.

De wedstrijd is veranderd in de FBDH Games. Wat gebleven is zijn de ontmoetingen en de contacten. Sterker nog: daar gaan we vanuit FBDH meer op insteken: elkaar ontmoeten en kennis, kunde en ervaringen delen. Door het organiseren van bijeenkomsten, door relevante informatie via de website en social media te publiceren en door mensen en organisaties te betrekken bij onze activiteiten.

Het FBDH Vitaliteits Netwerk
Het vitaliteitsnetwerk bestaat voornamelijk uit beleidsmakers op gebied van vitaliteit van HR afdelingen van diverse bedrijven en overheidsorganisaties aanwezig uit Den Haag.

Enkele deelnemede bedrijven/organisaties:


Vitaliteits-ontbijten

Door het jaar heen organiseren we energieke netwerkbijeenkomsten in de vorm van Vitaliteitsontbijten. Inspiratie, kennis en netwerken.

Lees verder »

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Met de nieuwsbrief van het Fitste Bedrijf van Den Haag wordt u op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en acties op het gebied van vitaliteit voor bedrijven en organisaties.

Meld u aan »

Buro SAM
Gemeente Den Haag

Het Fitste Bedrijf van Den Haag is een activiteit van Buro SAM in samenwerking met gemeente Den Haag.