Blog en Vlog

Natasja Verloop,
Gemeente Den Haag

"Wat mij betreft mag de lunchwandeling vaker plaatsvinden. En hoe meer mensen meedoen, hoe leuker het is."

Het is zomer!

vrijdag 22 juni 2018

Het is zomer!

Deze week begint de zomer. Joepie. Ik ben gek op de zomer. Waarom? Omdat de mensen dan altijd vrolijker zijn. De zon schijnt, het is lang licht buiten en dat doet wat met ons. We dragen vrolijke kleren, gaan meer naar buiten, ontmoeten elkaar weer en we doen veel leuke dingen. Op zondag lekker een stuk fietsen, een dagje naar het strand, een bootje huren en heerlijk varen of met een groep vrienden gezellig in de tuin wat drinken en eten. Kortom: we zijn vitaler als de zon schijnt. 

Ik probeer deze tijd ook echt uit te buiten. Als ik aan het werk ben en het is tijd voor een korte pauze – het is namelijk helemaal niet oké om lang achter je computer te zitten – dan loop ik even naar buiten. Soms met de hond, soms met een kopje koffie, soms met een collega of tijdens een afspraak. Even van de werkplek af, de zon in, het licht opzoeken. Dat werkt. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Je krijgt een lekker kleurtje op je wangen – wel goed smeren! – en je bouwt aan je vitamine D voorraad. Kijk, dat is voor mij vitaliteit. Zo houd je je geest fris en scherp. En niet gaan zeuren dat als je van buiten komt het zo lastig is om binnen weer te gaan werken. Niet doen. Maak gebruik van je positieve bouwstoffen en ga lekker aan de slag. Want je weet, over een driekwartier of een uurtje kun je weer even het licht in! Heerlijk toch, die zomer!

Edouard van Arem
Strandhuis Communicatie

Reacties  |  Reactie toevoegen »

Vitaliteits-ontbijten

Door het jaar heen organiseren we energieke netwerkbijeenkomsten in de vorm van Vitaliteitsontbijten. Inspiratie, kennis en netwerken.

Lees verder »

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Met de nieuwsbrief van het Fitste Bedrijf van Den Haag wordt u op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en acties op het gebied van vitaliteit voor bedrijven en organisaties.

Meld u aan »

Buro SAM
Gemeente Den Haag

Het Fitste Bedrijf van Den Haag is een activiteit van vitaliteitsburo SAM in samenwerking met gemeente Den Haag.