FBDH vitaliteitsontbijt | van buiten naar binnen

 

Op 17 mei organiseren we weer een energieke ochtend vol inspiratie over vitaliteit en duurzameinzetbaarheid op de werkvloer. Samen met Provincie Zuid-Holland zoomen we in op het vitale thema "van buiten naar binnen". Naast een heerlijk en gezond ontbijt word je door verschillende sprekers geinspireerd, kom je zelf in beweging en heb je voldoende tijd om te netwerken met andere (HR) beleidsmakers. 

PROGRAMMA
07.30 - 07.45 Inloop met een heerlijk ontbijt
07.45 - 08.00 Een enthousiast welkom door Randy van FBDH
08.00 - 08.30 Inspiratie Provincie Zuid-Holland

1. Jan Harm Brouwer, senior beleidsmedewerker afdeling Mobiliteit en Milieu. Jan Harm zet zich samen met zijn collega’s in voor verbetering van onze leefomgeving.

2. Wil de Moor, beleidsmedewerker fiets. Wil zet zich in voor meer gebruik van de fiets, fietsfaciliteiten etc. Zij organiseert ook de Fiets naar je werkdag op 31 mei a.s. voor de provincie.

3. Mieke Vermeer, coördinator Werk en gezondheid. Zij zet zich in voor de duurzame inzetbaarheid van de collega’s. Haar focus ligt vooral op fysieke en mentale gezondheid en fitheid.

08.30 - 09.10 Tips van buiten naar binnnen 
09.10 - 09.30 Rondestatafel gesprekken
09.30 - 09.45 Stappen van FBDH en afsluiting

09.45 - 10.30 Extra tijd voor delen, verbinden en samenwerken

VERSPREID HET VITALITEITSVIRUS!
Inspireer je mee? Deel vooraf, achteraf en tijdens het FBDH vitaliteitsontbijt nuttige tips over vitaliteit en werkplezier via social media. Je mag ons natuurlijk taggen (Twitter: fitstebedrijf | Facebook: fitstebedrijfdenhaag | Linkedin: Fitste Bedrijf van Den Haag). Laten we met z’n allen "het vitaliteit op de werkvloer virus" verspreiden! #FBDH #vitaliteitsontbijt #vitaalnetwerken

VLOG: Annick nodigt je uit...

Datum en tijd

Donderdag 17 mei 2018, 07:45 uur tot , 09:45 uur

Locatie

Provincie Zuid-Holland
Zuid Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag

Komende van de Utrechtsebaan ga je aan het einde linksaf, bij de stoplichten rechts en meteen weer rechts. Vervolgens zie je na 50 meter aan je rechterhand de opgang voor de parkeergarage. Bij de slagboom aanbellen en melden dat je voor het vitaliteitsontbijt komt. De parkeergarage aan de andere kant verlaten en linksaf het binnenplein over lopen naar de hoofdingang. Daarna kun je melden bij de receptie.

Organisatie

FBDH in samenwerking met Provincie Zuid-Holland

Vitaliteits-ontbijten

Door het jaar heen organiseren we energieke netwerkbijeenkomsten in de vorm van Vitaliteitsontbijten. Inspiratie, kennis en netwerken.

Lees verder »

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Met de nieuwsbrief van het Fitste Bedrijf van Den Haag wordt u op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en acties op het gebied van vitaliteit voor bedrijven en organisaties.

Meld u aan »

Buro SAM
Gemeente Den Haag

Het Fitste Bedrijf van Den Haag is een activiteit van vitaliteitsburo SAM in samenwerking met gemeente Den Haag.