FBDH vitaliteitsborrel | Betekenisvol Werken

 

Kijk je ook al uit naar 2020? Wij wel. We hebben enorm veel plannen die we hopelijk samen met jou kunnen realiseren. We nemen je mee tijdens de eerste vitaliteitsbijeenkomst in 2020. We hebben een "betekenisvol" programma en een fantastische locatie. We gaan samen topprestaties leveren! 

We organiseren op donderdag 13 februari, van 15.00 - 17.00 (inloop 14.30 uur) uur een FBDH vitaliteitsborrel bij onze gastheer ADO Den Haag. Uiteraard gaan zij ons inspireren over hun vitale activiteiten. Spreker Alexander de Bruin, oprichter van I Will Power, gaat met de hele groep aan de slag met zijn powersessie: werken vanuit je kracht. Vervolgens gaan we elkaar activeren tijdens de statafelgesprekken. Kortom, een energieke en inspiratievolle middag voor meer vitaliteit op de werkvloer.       

Na een drukke ochtend is het goed om eerst te ontspannen voordat je de netwerksessie in gaat. Daarom organiseren we om 14.00 uur een toffe wandeling met gids door het ADO Den Haag stadion. 
     

Heb je interesse om andere HR en andere vitale proffesionals te ontmoeten? Ben je werkzaam voor een 100+ organisatie in Haaglanden? Neem dan contact op via info@burosam.nl

Datum en tijd

Donderdag 13 februari 2020, 14:00 uur tot , 17:00 uur

Locatie

ADO Den Haag | Cars Jeans Stadion

 

Organisatie

Team FBDH in samenwerking met ADO Den Haag

Vitaliteits-ontbijten

Door het jaar heen organiseren we energieke netwerkbijeenkomsten in de vorm van Vitaliteitsontbijten. Inspiratie, kennis en netwerken.

Lees verder »

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Met de nieuwsbrief van het Fitste Bedrijf van Den Haag wordt u op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en acties op het gebied van vitaliteit voor bedrijven en organisaties.

Meld u aan »

Buro SAM
Gemeente Den Haag

Het Fitste Bedrijf van Den Haag is een activiteit van vitaliteitsburo SAM in samenwerking met gemeente Den Haag.