Blog en Vlog

Natasja Verloop,
Gemeente Den Haag

"Wat mij betreft mag de lunchwandeling vaker plaatsvinden. En hoe meer mensen meedoen, hoe leuker het is."

Steppend naar kantoor!

vrijdag 13 oktober 2017

Wim Sonneveld zong het al: “Op de step, op de step, ‘k ben zo blij dat ik ‘m heb!” Ik ben ook fan! Het is een fantastisch vervoermiddel. Geen last van files en volle parkeergarages, geen gehaast om de tram of bus te halen maar stijlvol verplaatsen in de buitenlucht. 

In verschillende landen zoals Amerika, Italië en Engeland is de step al populair. De creative director van Pixar, John Lasseter, zie je regelmatig met een step op de werkvloer. Het bedrijf Google heeft een aantal steps geparkeerd staan voor algemeen gebruik. Je kunt ze geen ongelijk geven. Steppen is makkelijk, vijf keer sneller dan lopen en je hebt geen last van overbelasting op bijvoorbeeld je knieën. 

Je kunt mij ook regelmatig op de step tegenkomen. Wanneer ik een afspraak heb parkeer ik mijn auto vaak op 10 minuten afstand van waar ik moet zijn. Dan pak ik mijn flitsende step uit de kofferbak, klap hem in 1 seconde uit en race op mijn nette schoenen en met een colbertje aan naar mijn afspraak. Dan klap ik hem in 1 seconde weer in en neem hem als trolley mee. Iedereen vindt het prachtig. Op straat word ik nog wel raar aangekeken. Wat doet een volwassen zakenman op een step? Het maakt me niet uit wat anderen er van vinden. Ik ben relaxter en heb meer energie! 

Probeer het eens uit. Je zult merken dat het een kadootje is om in de groenste stad van Nederland te mogen steppen. Het geeft je een boost op je humeur en je wordt er harstikke fit van.

Randy Rijke

Reacties  |  Reactie toevoegen »

Vitaliteits-ontbijten

Door het jaar heen organiseren we energieke netwerkbijeenkomsten in de vorm van Vitaliteitsontbijten. Inspiratie, kennis en netwerken.

Lees verder »

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Met de nieuwsbrief van het Fitste Bedrijf van Den Haag wordt u op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en acties op het gebied van vitaliteit voor bedrijven en organisaties.

Meld u aan »

Buro SAM
Gemeente Den Haag

Het Fitste Bedrijf van Den Haag is een activiteit van Buro SAM in samenwerking met gemeente Den Haag.